mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

Cégünkről

Cégünket 1996-ban alapítottuk, elsősorban olyan melegburkolat forgalmazását és kivitelezését végezzük az egész ország területén, mely közületi felhasználásra gyártottak.

Melegburkolat terén olyan nagy múlttal és szaktudással rendelkező gyártókat képviselünk, hogy termék portfolióinkkal minden szegmensbe kínálunk melegburkolati megoldásokat. Irodaépületek, egészségügyi- , oktatásügyi-, szociális-, kereskedelmi létesítmények, sport és szabadidős épületek, vendéglátó egységek és hotelek, de akár ipari csarnokok, gyárak részére is szállítunk komplex melegburkolati rendszereket.

Design/ LVT és tekercses PVC-k, modul és tekercses szőnyegek, gumi- és linóleum burkolat széles választékát nyújtjuk a standard kollekcióktól az egyedi elképzelésekig bezárólag.

Rendelkezünk különböző speciális műszaki paramétereknek megfelelő anyagokkal is. Kínálatunkban található többek között számos nagyfokú csúszásgátló felület, magas higiéniai, antibakteriális és antiallergén tulajdonságokkal rendelkező melegburkolat, kopogó-hang és zajcsökkentő melegburkolat, ill. több UV ellenálló, elektrosztatikus és vezetőképes anyag, műgyanta, stb.

Nagy hangsúlyt fektetünk az aljzatra, hiszen meggyőződésünk, hogy a szép és hosszútávon hibátlanul funkcionáló járófelületek alatt a jó minőségű és megfelelő rétegrendű segédanyagok elengedhetetlenek, ennek megfelelően bármely meglévő vagy új aljzathoz, a kívánt műszaki elvárásoknak megfelelő és szakszerű megoldást tudunk ajánlani köszönhetően a Forbo Eurocol széleskörű és magas minőségű termékeinek.

Modul szőnyeg esetén forradalmian új megoldást kínálunk egyedi elképzelések megvalósításához a különböző modul formák (téglalap, hatszög, háromszög, trapéz) segítségével, akár a standard szőnyegek ár-értékén, így mostantól nem csak a festett szőnyegek, hanem a modul szőnyegburkolatok esetében is teljes a tervezői szabadság.

A design PVC kollekció széles választékban érhető el fa-, kő- és palamintázatban.

Tekercses PVC termékeink különböző műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek, így bármely szegmensben a legkülönbözőbb területeken alkalmazhatók.

Szigorú higiéniai követelményeket támasztó helyiségekbe (műtők, laborok, szépség- és gyógyszeripari gyártó egységek, stb) speciális PVC burkolatot ajánlunk.

A Gumiburkolat számos előnyei közül említésre méltó az extrém nagy teherbírás, teljes termékéletúton tartó kopás- és színállóság, széles színválaszték, hegesztés nélküli kivitelezés, de kiemelhetnénk akár bizonyos típusok korcsolyaálló vagy éppen vezetőképes, nagyfokú csúszásgátló, kopogó-hang és zajcsökkentő tulajdonságait.

Szakavatott és tapasztalt kollégáinkkal vállaljuk a burkolatok magas minőségben történő lerakását is, így rendelkezésre állunk komplett padlóburkolati rendszerek kialakítása esetén is a tervezési fázis szakmai támogatásától kezdve, a szőnyeg szállításán át a kivitelezésig bezárólag.

Az általunk forgalmazott burkolatok és segédanyagok mind megfelelnek az Európában és Magyarországon érvényben lévő építőipari és környezetvédelmi előírásoknak, a BREEM és LEED rendszereknek.

Mivel foglalkozik a cégünk?

Cégünket 1996-ban alapítottuk, elsősorban közületi felhasználásra gyártott melegburkolatok forgalmazását és kivitelezését végezzük az egész ország területén.
Nagy múlttal és szaktudással rendelkező gyártókat képviselünk, termék portfolióinkkal minden szegmensbe kínálunk melegburkolati megoldásokat. Irodaépületek, egészségügyi- , oktatásügyi-, szociális-, kereskedelmi létesítmények, sport és szabadidős épületek, vendéglátó egységek és hotelek, de akár ipari csarnokok, gyárak részére is szállítunk komplex melegburkolati rendszereket (burkolóanyag, segédanyag, profilok szállítása és kivitelezése).

Design/ LVT és tekercses PVC-k, sportpadlók, modul, tekercses és szennyfogó szőnyegek, gumi- és linóleum burkolat széles választékát nyújtjuk a standard kollekcióktól az egyedi elképzelésekig bezárólag.

Milyen erősségeink vannak? Mi különbözteti meg a cégünket, termékeinket a konkurenciától?

Minden általunk forgalmazott termékkategóriában a standard alap termékektől a felső kategóriás burkolatokig bezárólag teljeskörű választékot biztosítunk.

Az általunk képviselt gyártók

  • nagy szakmai múlttal rendelkeznek,
  • precíz minőségellenőrzési és logisztikai rendszerben dolgoznak, ennek megfelelően
  • megbízható és jó minőséget szállítunk vevőinknek.

A kevésbé látványos, de annál fontosabb aljzatra is kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a hosszútávon jól funkcionáló járófelületek alatt elengedhetetlen a jó minőségű és megfelelő rétegrendű segédanyag. A Forbo Bonding magyarországi képviseleteként bármely területre optimális rétegrendet tudunk ajánlani és szállítani.

A legnagyobb különbség a főbb konkurenciákhoz képest, hogy mi melegburkoló szakcégként kezdtük 22 évvel ezelőtt és közben kezdtünk termék disztribúcióval is foglalkozni. A versenytársak jellemzően teljesen más iparágból jöttek és lettek melegburkolat viszonteladók. Így mi komoly, megbízható szaktudást is teszünk a termékkértékesítés mellé. Továbbá ezen versenytársak általában alvállalkozók segítségével vállalnak kivitelezést (vagy nem is vállalnak, projecttől függ), mi pedig saját, jól képzett kivitelező munkatársakkal dolgozunk, így állandó minőséget garantálunk.