mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

Eurocol önterülő beton- design melegburkolat

A Forbo Eurocol – a Forbo csoport tagjaként – a burkolati segédanyag gyártók egyik éllovasa. A Forbo folyamatosan újabb és újabb burkolatokat fejleszt annak érdekében, hogy kimagaslóan széles és változatos termékportfóliót biztosítson a piacon. Büszkén mutatjuk be az – ezúttal a holland székhelyű Forbo Eurocol által kifejlesztett- kenhető, beltéri melegburkolatot, a Beton Designt.

A beton valójában egy alulértékelt anyag, hiszen lényegesen többet tud, mint, hogy csak tartóelem készüljön belőle. Köszönhetően a számos színárnyalatának és mintázatának egyre kedveltebb díszítőelem is egyben: konyhákat, szobákat, termeket de akár tárgyakat, mint váza, lámpa is egyre többször készítenek látszó betonból.

A kivételes és egyedi BetonDesign nem csak dekoratív, hanem nagyon erős, tartós, rugalmas (nem repedezik), nem porzó, sőt portaszító melegburkolat.

A BetonDesignt képzett és képesített szakemberek kézzel alakítják ki, így teljesen egyedi és kivételes betonfelületet kapunk, nincs 2 egyforma megjelenés, akár csak a hagyományos betonnál. Mindemellett egy rugalmas, tartós és szennytaszító melegburkolatot kapunk, mely alkalmas nagy forgalmak bonyolítására, így közületi épületek burkolására.

A felület kialakítható teljesen simává, illetve enyhén vagy akár hangsúlyosan strukturálttá, az igényeknek megfelelően.

A BetonDesignt könnyedén felhordható falfelületekre, így egyrészt a lábazat folytonossága megodlott, másrészt pedig bármely falfelület, akár mennyezet díszíthető vele.

A kollekcióban 10 különböző színből lehet választani. A burkolatot 2 rétegben kell felhordani a felületekre, így használhatunk 2 különböző színt, ami majd a strukturáltságnak megfelelően fog kirajzolódni, így például márványos felületeket is kialakíthatunk vele.

450 m2 felett egyedi színben is rendelhető a burkolat.

Részletes ajánlatot, szakszerű kivitelezéssel együtt kérjen bizalommal tőlünk, a Forbo által képesített szakembereink készséggel valósítják meg egyedi elképzeléseit.

Választható színek:

Felhasználási területek

Hotelek (szobák, lobbi, konferencia terem, recepció)

irodák

kiskereskedelmi üzletek

rendezvény és szabadidős központok

falfelületeken pedig szinte bárhol alkalmazható