mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

Eurocol önterülő, színes Liquid melegburkolat

A Forbo Eurocol – a Forbo csoport tagjaként – a burkolati segédanyag gyártók egyik éllovasa. A Forbo folyamatosan újabb és újabb burkolatokat fejleszt annak érdekében, hogy kimagaslóan széles és változatos termékportfóliót biztosítson a piacon. Büszkén mutatjuk be az – ezúttal a holland székhelyű Forbo Eurocol által kifejlesztett- önterülő, beltéri melegburkolatot, a Liquid Designt, mely a linóleum fő alapanyagai (parafa, lenmag olaj, kőzet alapú színező pigmentek) és biopolimer keveréke.

Ennek a speciális és természetes anyagösszetételnek köszönhetően egy rendkívül esztétikus, naturális, rugalmas felületet kapunk széles felhasználási területen, 30 különböző színben.

A burkolat melegérzete és kényelmes járási felülete miatt ezt a terméket nem a „hideg” ipari létesítmények, mint raktárak, gyártó csarnokok, parkolók burkolására tervezték. A műgyantával és PU önterülőkkel ellentétben a LiquidDesign egy esztétikus, barátságos és elegáns felületű, rugalmas burkolat például hotelek, éttermek, irodák, kiskereskedelmi üzletek, rendezvény és szabadidős központok, iskolák, óvodák és még számos közületi épület részére, ahol a hagyományos melegburkolatokat is alkalmazzák.

A LiquidDesign burkolatot különösen egyszerű kialakítani. A rugalmas, folyékony burkolattal rendkívül gyorsan és erőfeszítés nélkül készíthetjük el a szép és egyenletes felületet. A száradást követően a kétkomponensű felületbevonó kiemeli az anyag matt, természetes hatását. Ez a rétegrend és az alapanyagok teszik rugalmassá és egyszerre rendkívül erőssé, szilárddá, így nagy igénybevételre alkalmas melegburkolattá. A folyékony kiszerelésnek köszönhetően illesztékmentes felületet kapunk, az elemek (pl. oszlop) könnyedén, esztétikusan és szimmetrikusan körbe burkolhatók/önthetők, illetve különböző mintázat alakítható ki szintén illesztékmentesen a széles színválasztékot kihasználva. Más típusú burkolattal könnyedén variálható függetlenül annak vastagságától.

Színválaszték:

A Liquid Design előnyei:

* Meleg érzetet ad, esztétikus és folyamatosan rugalmas
* Rendkívül gyors és egyszerű kivitelezés
* Illesztékmentes, teljesen homogén felület bármekkora méretű helyiségben

* Bármilyen vastagságú burkolat mellett kialakítható
* Természetes, megújuló alapanyagok
* Egyszerre rugalmas és nagy teherbírású, erős burkolat
* Alapanyagnak köszönhetően szennytaszító és rendkívül alacsony az emissziós értéke
* EMICODE EC1Plus R tanúsítvánnyal rendelkezik

További információért kérjük kattintson ide