mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

FORBO design modul PVC burkolatok (LVT)

A Forbo Flooring 90 év tapasztalattal és a legmodernebb technológiával gyártja különböző típusú rugalmas burkolatait, kivételesen széles design választékban szinte minden beltéri felhasználási területre, így világszerte fontos szerepet játszik a közületi épületek melegburkolatainak kialakításában.

Amennyiben egy esztétikus fa, kő vagy absztrakt mintázatú burkolatot keres, miközben szeretné élvezni a melegburkolat előnyeit, úgy a Forbo Allura LVT (modul design PVC) termékcsaládot javasoljuk. Meleg, komfortos lépésérzet, hangelnyelő tulajdonság, könnyű kivitelezés és karbantartás. Három kivitelben kapható: Az aljzathoz ragasztással rögzítendő („dry back”), az aljzathoz fixálóval rögzítendő („loose lay”) és az egymásba pattintható („click”) változat, amelyet nem kell ragasztani az aljzathoz. A három típusnak köszönhetően szinte bármely műszaki adottsághoz és szempontrendszerhez illeszkedik az Allura LVT termékcsoport, így felhasználási területe is nagyon széles.

A színtónusok, a dombornyomások, a lapok méretei mind az eredeti, természetes anyaggal megegyezők, így eredményezve kimagaslóan élethű fa és kőburkolatot. Az absztrakt mintázatok a legkülönbözőbb hangulatot és ízlésvilágot tükrzik.

Tekintse meg fotógalériánkat>>>

 

Felhasználási területek

Kiskereskedelmi üzletek

irodák

vendéglátóipari egységek

szállodák

Iskolák, óvodák

Rendezvény- és szabadidőközpontok

fitnesz termek, egészségügyi létesítmények

 

További információért kérjük kattintson