mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

FORBO tekercses PVC burkolatok

A Forbo Flooring 90 év tapasztalattal és a legmodernebb technológiával gyártja különböző típusú rugalmas burkolatait, kivételesen széles design választékban szinte minden beltéri felhasználási területre, így világszerte fontos szerepet játszik a közületi épületek melegburkolatainak kialakításában. Kivitel szempontjából három nagy csoportba sorolhatók a Forbo PVC burkolatok: tekercses heterogén PVC, tekercses homogén PVC és modul design PVC (LVT).

A homogén Forbo Sphera Element tekercses PVC az egyik legújabb fejlesztésű termék, amely egy magasabb szintre emeli a homogén PVC-t. 62 különböző színből válogatva lehet kombinálni a burkolandó felületen, akár egymáshoz közeli árnyalatokat alkalmazva, akár a mintázatban élénk különbségeket létrehozva. A Smart Top felületnek és az innovatív dombornyomásnak köszönhetően a Sphera Element egy extra erős szenny-, karcolás- és vegyszerellenálló homogén PVC burkolat. Melynek köszönhetően bármely funkciójú helyiségben alkalmazható, így ott is, ahol a burkolatnak szigorú higiéniai elvárásoknak kell megfelelnie, úgy, mint egészségügyi létesítmények, bölcsődék, óvodák, wellness központok, oktatási intézmények, de egyéb műszaki tulajdonságainak köszönhetően kiválóan megfelel irodák, kereskedelmi üzletek vagy akár rendezvénytermek, könyvtárak burkolására is.

A tekercses heterogén PVC termékcsaládban elérhető akusztikus, csúszásmentes,antibakteriális ragasztás nélkül fektetehető loose lay típus és lépcsőelemek egyaránt. A Forbo Eternal termékcsalád a fa, kő, hidegburkolat megtévesztően élethű hatását formálja meg a melegburkolat előnyeit kihasználva egy rendkívül széles színválasztékban.

Tekintse meg fotógalériánkat>>>

 

HOMOGÉN TEKERCSES PVC KOLLEKCIÓK:

HETEROGÉN TEKERCSES PVC KOLLEKCIÓK:

A Forbo Sarlon Sparkling kollekció kifejezetten kórházi, egészségügyi létesítmények optimális burkolata köszönhetően egyrészt az ezüst-ion kezelésnek, mely antibakteriális felületet eredményez, ezzel megelőzve sok fertőzést és fenntartva egy magas higiéniai környezetet. Mindemellett nagyon könnyen tisztítható, mely a rendszeres takarítási költségek optimalizálásához járul nagyban hozzá, illetve magas kopásállóságú és mérettartású burkolat. Az egészségügyi dolgozók és betegek további előnyként élvezhetik a Sarlon Sparkling görgőkerék ellenállását, a magas lépéskomfortot és lépészajcsökkentő hatását, illetve a rendkívül széles színválasztéknak eredményeként biztosítható kellemes hangulatot.

A Modul’ Up egyedülálló tekercses PVC, mely ragasztás nélkül rakható le miközben kiváló a mérettartóssága és rendkívül magas, 19dB hangtompítással bír, kifejezetten nagyforgalmú helyiségek burkolására alkalmas. Rendkívül gyors, költséghatékony és környezetbarát kivitelezést követően a burkolat azonnal használható. A hagyományos fa designtól a design-csíkos és beton hatásig számos mintázatban elérhető. A jövő burkolata ragasztómentes.

A Forbo tekercses PVC mindegyike könnyen tisztítható és karbantartható.

Brossúra:

Felhasználási területek

Kiskereskedelmi üzletek

vendéglátóipari egységek

Iskolák, óvodák

Rendezvény- és szabadidősközpontok

kórházak, rendelők, egészségügyi épületek

Irodák

fitnesz termek