mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

LANO tekercses szőnyegek

A belga székhelyű Lano gyárat 1970-ben alapították, amikor is 3 különböző, száz éves szőnyeggyártói múlttal rendelkező gyártó egyesült. Mára a Lano márkanév magas színvonalat képvisel világszerte a tekercses szőnyeg és műfű gyártás területén.

A Lano termékválasztékában megtalálható a Axminster és Wilton típusú szövött tekercses szőnyegek, a Chromojet technológiával készített festett, egyedileg tervezhető tekercses szőnyegek és az előre szálfestett, tűzött tekercses szőnyegek. A Lano kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, termékeit közületi, nagy forgalmú létesítmények, úgy, mint például szállodák, mozik, színházak, éttermek, irodák, konferencia és rendezvényépületek burkolásához ajánljuk.

Tekintse meg fotógalériánkat! >>>

A Lano egyedülálló minőségéről és felsőkategóriás designjáról kialakított hírneve egy integrált gyártási és szállítási rendszerre épül, amely lehetővé teszi a precíz és teljeskörű ellenőrzést a gyártás és logisztika minden egyes szakaszában, melyet az ISO 9001 tanúsítvány is megerősít.

A széles szín –és designválaszték mellett egyedi tervezésű szőnyegek gyártását is vállalja a Lano gyár.

A klasszikus Axminster és Chromojet technológiák mellett egy kivételes programot ajánl a tervezőknek.A Carve egyedi gyártású szőnyeg esetén a szőnyegben használt buklé (húrkolt) és velúr (vágott) szálak adta magasságbeli különbségekkel a legmodernebb – de leginkább csak modul szőnyegben látható- ,3 D hatást érhetjük el. A szőnyeg struktúrájának köszönhetően a burkolat térbeli hatása felerősödik, mégsem szükséges a modul szőnyegek költségével számolni. A Velúr (vágott szál) alapban egyedileg megtervezhető a mintázat a buklé szálakkal, ennek köszönhetően az egyedi elképzelések egy magas luxus-kategóriájú, ellenben kifejezetten méltányos ár/értékű szőnyegen valósíthatók meg. További ismérve a Carve kollekciónak, hogy a magas minőségű fonál alapanyagnak köszönhetően, nagy forgalom esetén is visszaugranak a szőnyegszálak, azaz a szőnyeg újszerűnek hat.

Továbbá a fonál színét tetszőlegesen megadhatjuk pl. valamely nemzetközi színskála segítségével és már akár 400m2 mennyiség esetén is, felár nélkül dolgozhatunk a Carve programmal, kivételesen egyedi burkolatot szállítva az adott épületbe. A komfort hátoldalnak és a sűrű tűzésnek köszönhetően a szőnyeg lépéshang csökkentő tulajdonsága is magas.

Carve designok

 

 

A Lano legújabb termékfejlesztése a SmartStrand szőnyegek, melyek rendelhetők tekercsben és darabszőnyegként, szegéllyel egyaránt.

A forradalmian új alapanyag egy rendkívüli tulajdonságokkal bíró szőnyeget eredményezett, amely újszerű megjelenését bármilyen erős igénybevétel esetén is 25 évig szavatolja a gyár, mindezt luxus kategóriában.

A SmartStrand szőnyeg további tulajdonságaihoz kéjük, kattintson.

SmartStrand szennytaszító szőnyeg

Tekintse meg fotógalériánkat! >>>

 

Felhasználási területek

szállodák

irodák

Rendezvény- és szabadidőközpontok

kiskereskedelmi üzletek

mozik, színházak, zenei központok

vendéglátóipari egységek

zenei központok