mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

PROJECT FLOORS design modul PVC burkolatok (LVT)

A németországi székhelyű vállalat 1999 óta forgalmazza magas minőségű termékeit és nyújt kiváló szolgáltatást. A design modul PVC (LVT) burkolatok a magas minőséggel, anyagszerkezettel és figyelemreméltó designnal vívták ki hírnevüket.

A Project Floors sikeresen kombinálja a valódi fa, kő és kerámia megjelenést a meleg- , komfortos lépésérzettel és könnyű karbantarthatósággal.

Minden mintázat teljesen élethűen adja vissza a parketta vagy kő mintáját akár surlófényben is, az elkészült padlózat a kívánt eredeti megjelenést mutatja, nincs „műanyag hatása”, mégis a melegburkolat adta előnyöket élvezhetjük.
Több, mint 400 különböző termékkel a kimagaslóan széles portfólió biztosítja az egyedi belsőépítészeti elképzelések megvalósítását.
A palló és lap formájú PVC-k különböző koptatórétegben érhetők el az adott felhasználási területnek megfelelően.

A Floors@Home termékcsoport 0,2mm; 0,3mm és 0,4 mm vastag koptatóréteggel rendelhetők lakossági felhasználásra. A magasabb forgalmú, közületi épületekbe gyártott Floors@Work termékcsoport 0,55 mm és 0,8 mm koptatóréteggel ellátott LVT termékek széles színválasztékban állnak rendelkezésre.
Mindemellett különböző műszaki feltételekhez illeszkedő ragasztott, loose-lay (fixálóval rögzített) és klikkes (ragasztás nélkül lerakható) elemek közül lehet választani.
További, különleges designokat kaphatunk a kisebb formátumú lapokból, amelyekkel halszálka, ipari padló vagy létra padlómintázatú PVC burkolatot alakíthatunk ki, parketta kinézettel.

Legyen szó a vendéglátói, HORECA, egészségügyi, kiskereskedelmi szektorról, vagy irodaházakról, szabadidő és kulturális központokról, a Project Floors szinte minden területre ajánl kiváló minőségű LVT burkolatot.

Választható közületi LVT designok:

A Project Floors design burkolatok heterogén LVT termékek. A modulok egy stabil vinyl alaprétegből állnak, amin található egy nyomtatott film (az adott designnal). A „szendvics” felső rétege egy átlátszó PVC koptatóréteg amire egy poliuretán védőréteg kerül. A gyártás során keletkezett többletanyagokat az újabb termékek gyártásakor újrahasznosítják így csökkentve a hulladékot és gyártási költségeket.

Köszönhetően a nagy gyári készletnek a legtöbb termék 100-500 m2 esetén rendeléstől számítva 1-2 héten belül leszállításra kerül.
A Project Floors különös figyelmet szentel a környezetbarát és fenntartható gyártási folyamatokra, kiemelten a levegő- és vízfelhasználásra, illetve a gyártási hulladék csökkentésére. A szükséges előírásoknak, szabványoknak való megfelelésen túl, az összes ProjectFloors termék újra hasznosítható a legszigorúbb eljárásokkal.