mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

Targoncaálló modul PVC

ACRIWHEEL

Targoncaálló Loose-lay PVC burkolat

A mobil loose-lay PVC burkolat új generációja

Az Acriwheel extrém erős mobil PVC a Sogega legújabb fejlesztése és egyben legnépszerűbb burkolata, mely ragasztás nélkül lerakható egy speciális puzzle-szerű csatlakozási rendszerrel.

Az Acriwheel előnyei röviden:

  • ragasztás nélkül lerakható
  • széles felhasználási terület, ipari épületekben is alkalmazható
  • Extrém erős burkolat, áruszállító- és személygépkocsik, targonca is közlekedhet a 6mm vastag típuson
  • Elérhető vezetőképes változatban is
  • Gyorsan, könnyedén lerakható miközben mérettartó, stabil járófelületet kapunk
  • Lehetőség van homogén, szinte illesztékmentes járófelület kialakítására azonos színű modulokkal, vagy a Puzzle-csatlakozások designelemként történő felhasználására vegyes színű modulokkal
  • Mobil burkolat, azaz bármikor felszedhető és újra lerakható
  • Meglévő burkolaton alkalmazható, nem szükséges a régit bontani, illetve bármikor visszaállítható az eredeti járófelület
  • Könnyen és gazdaságosan takarítható, higiéniai szempontból kimagaslóan biztonságos burkolat
  • 10 év garancia

Az Acriwheel a mobil burkolatok új generációja, 3mm-től 6 mm vastagságig kapható, elérhető ESD vezetőképes változatban is, felhasználási területe pedig az átlagos melegburkolathoz képest kimagaslóan széles: ideális nagyforgalmú közületi és ipari helyiségek burkolására egyaránt, úgy mint előterek, recepciók, kiskereskedelmi üzletek, irodák, iskolák, óvodák, könyvtárak, szupermarketek, garázsok, parkolók, autószalonok, gépekkel felszerelt konditermek, fitness termek, bemutató- és konferenciatermek, múzeumok, raktárak, gyártócsarnokok.

 A 6 mm-es kivitel alkalmas járművek – targonca, áruszállító és személygépkocsik, kerékkel felszerelt gépek, berendezések- forgalmának bonyolítására is.

 Az egyedi 100 cm x 50 cm téglalap forma segíti a gyors kivitelezést nagyobb helyiségek esetén is, a speciális puzzle csatlakoztatási rendszer pedig rendkívül leegyszerűsíti a burkolat gyors és stabil lehelyezését.

 A speciális T-csatlakozásnak (Puzzle-szerű rendszer) köszönhetően szinte illesztékmentes járófelület alakítható ki. Ez egy rendkívül precíz és pontos csatlakozási rendszer, melynek eredményeként az Acriwheelt a különleges műszaki tulajdonságai mellett akkor is javasoljuk használni, amennyiben egy esztétikus, homogén felületet kívánunk elérni a melegburkolat előnyeinek kihasználása mellett. Mindemellett, a különböző színeket kombinálva design-elemként ki is emelhetjük a puzzle-szerű csatlakozást.

 A kollekcióban 6 különböző színből válogathatunk minimum rendelési mennyiség nélkül, míg 200 m2 felett bármely egyedi színben rendelhető felár nélkül.

 Ellenáll a vegyszereknek: kiválóan viselkedik olajjal és zsírral, tisztítószerekkel, lúggal és a főbb higított savakkal szemben, továbbá baktérium- és gombaellenálló, mely tulajdonságok eredményeképpen a higiéniai szempontból is kivételesen biztonságos burkolat, könnyen és gazdaságosan tisztítható.

 A modul elemek bármikor felszedhetők és újra lerakhatók, alkalmazható meglévő burkolaton is, akár ideiglenes járófelület kialakítására például egy helyiség bérelt időtartama alatt.