mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

VOXFLOR Modul szőnyegek

A Lengyelországi székhelyű Voxflor élen jár a modulszőnyeg gyártásban. A burkolatokat nagy forgalmú, közületi épületekben – irodák, hotelszobák és folyosók, konferencia termek, kulturális központok, repülőterek, stb. – történő felhasználásra tervezték.

Több mint 50 különböző kollekcióval bármely stílushoz könnyedén igazodik, színválasztéka egyedülállóan széles és változatos.

Voxflor folyamatosan keresi az új és egyedi formákat és mintákat az alapcsomózástól a különböző szálmagasságot tartalmazó modulokig és egyedi, rendelésre készített szőnyegekig. Portfóliójában megtalálható a buklé, a velúr, a vegyes száltípusú szőnyeg is. Az előrehaladott csomózási technológia lehetővé teszi a 3D hatást, amelynek köszönhetően a design-variációk számának csak a képzeletünk szab határt. A 36 színből álló alapkollekcióból bármely egyéb kollekció mintázatához szabadon kicserélhetjük a színeket, ezzel is egyedülállóan növelve a variációk számát.

Világvezető gyártóktól – Antron® és Dupont®– vásárolt, kizárólag tesztelt 6.0 és 6.6 PA fonalakat használnak gyártás során. A fonal festése a legkorszerűbb technológiával történik, ezzel is biztosítva a tartósságot, szennyeződéssel szembeni ellenállást, hosszú színtartósságot és a környezetbarát készterméket.

A szőnyegek hátoldala választható PVC, illetve 2 különböző vastagságú, hangcsökkentő komfort hátoldallal melyek közül az egyik alapáron érhető el, így segítve a költséghatékony komfortos és hanggátló padlózat kialakítását.

Az ECO termékcsoportba tartozó kollekciók a legmodernebb és „legzöldebb” fonálból, a Sorona® -ből készültek, melynek egyik meghatározó összetevője az évente megújuló takarmánynövények. Ezen fonál gyártása során a hagyományos fonál gyártásához képest 30-40 %-al kevesebb energiát használnak fel és 56- 63%-al kevesebb a melegházhatásért felelős gázképződés. A különleges szálösszetételnek köszönhetően ezeknek a szőnyegeknek magas a természetes alapanyag tartalmuk, kivételesen puhák, selymes és lágy tapintásúak. Kivételesen tiszták, mivel a gyártás során nem szükséges semmilyen vegyi adalékanyag vagy felületkezelés. A különleges alapanyagnak és szálösszetételnek köszönhetően a szőnyeg természeténél fogva ellenáll a kellemetlen szagoknak és szennyeződésnek: a fonál teljes keresztmetszetében erős szennyeződés, nedvesség és szag ellenálló, így sosem lesz elhasznált, „kimosott”, elkopott külseje a szőnyegnek, újszerű megjelenését teljes termék életcikluson át garantáltan tartja. Mindemellett – szintén az anyagösszetétel és struktúra eredményeképpen- rendkívül tartós, nagy forgalmú helyiségek burkolására tervezték.

Tekintse meg fotógalériánkat>>>

Mindezen felül a Voxflor egy forradalmian új megoldást kínál a teljesen egyedi elképzelések megvalósításához a különböző modulformák segítségével: bármelyik kollekció választható a hagyományos 50 cm x 50 cm-es modul méreten kívül kétféle háromszögben, hatszögben, kétféle téglalapban és trapéz formában.

További információért kérjük kattintson

 

Felhasználási területek

szállodák

irodák

kiskereskedelmi üzletek

mozik, színházak, zenei központok

Rendezvény- és szabadidőközpontok

vendéglátóipari egységek