mail jori@jori.hu

tel+36 1/341 4070

tel+36 1/322 7890

VOXFLOR speciális formájú modul szőnyegek

Voxflor speciális formájú modulszőnyegek

A Voxflor egy forradalmian új terméket hozott létre az egyedi tervezésű modul szőnyegek területén. A négyzet formájú modulok mellett háromszög, trapéz, téglalap és hatszög lapokkal lehet kialakítani a kívánt designt.

Voxflor speciális formájú modulszönyeg

 

 

A szál típusa és a szőnyeg struktúrája alapján választható buklé, velúr, vegyes szálú és vegyes szálmagasságú szőnyeg, összesen 50 különböző közületi kollekcióból válogatva. Az összes kollekció választható bármelyik speciális formájú modulból, akár vegyesen is, többféle modul formát használva. Minimum rendelési mennyiség nincs és bár minden kollekciónak igen széles a színválasztéka, 500 m2 felett egyedileg is megadható a kívánt árnyalat. A formákat tervezhetjük elszórtan az 50 x 50 cm-es modulok között vagy a teljes felületen. Mindennek köszönhetően az egyedileg kialakított szőnyegburkolatok lehetősége szinte végtelen.
Amennyiben ezen különleges formákat optimális arányban használjuk a hagyományos négyzet modulok között, úgy standard modulszőnyeg áron tervezhetjük meg a saját, teljesen egyedi padlómintázatunkat.

Tekintse meg fotógalériánkat! >>>

 

Felhasználási területek

irodák

szállodák, Mozik, színházak

zenei központok

Rendezvény- és szabadidőközpontok

kiskereskedelmi egységek

vendéglátóipari egységek